Nyheder


Glemt kodeord / Skift kodeord

Bliv en del af DIRA

Opret gratis bruger
Opret medlemskab
Luk

Indtast email og få tilsendt et link til ændring af kodeord


Tilbage

Tilbage

Tilbage
Nyt fra Dira

Seneste nyt fra DIRA

Se seneste nyheder
Se alle nyheder
 • Robotter og mennesker flokkes til DIRA Business og ROBOTBRAG 2023

  Under temaet "Tilbage i robotførerfeltet" drog mere end 3.000 deltagere med på en rejse til fremtiden, da Teknologisk Institut sammen med Dansk Robot Netværk åbnede dørene til et indblik i nutidens og morgendagens robotteknologi. 

 • DIRAs netværksgrupper – både inspirerende og tillidsvækkende

  DIRAs netværksgrupper for slutbrugere er en stor succes, og der er stor efterspørgsel på pladserne. Vi deler erfaringer både på godt og ondt, og det er meget givende, fortæller én af dem, der er med i DIRAs netværksgrupper.

>
Nyt fra medlemmer

Nyt fra medlemmer

 • Fleksible robotløsninger til håndteringsopgaver

  Hos i2r /Søborg er vi fleksible med forskellige samarbejdsmodeller: 1.Selvbyg – i2r leverer aftalt udstyr og ingeniør-klippekort, se Robotløsning med rådgiver klippekort. 2.Medbyg – i2r leverer aftalt udstyr og specifik aftalt ingeniørydelse. 3.Levering af færdig løsning, se ”hvordan vi arbejder”, se mere på i2r.dk.

 • Hør vores relevante og spændende foredrag på AUTOMATIK 2022

  Som altid er Maskinsikkerhed ApS en del af det officielle program ved Automatikmessen i år. Messen løber af staben 13. - 15. september og alle dage kan du høre indlæg afholdt af direktør Hans Morten Henriksen i lokalet RAGNHILD HVEGER, Idrættens hus