Nyheder


Glemt kodeord / Skift kodeord

Bliv en del af DIRA

Opret gratis bruger
Opret medlemskab
Luk

Indtast email og få tilsendt et link til ændring af kodeord


Tilbage

Tilbage

Tilbage
Nyt fra Dira

Seneste nyt fra DIRA

Se seneste nyheder
Se alle nyheder
 • Book din stand til DIRA Business 2023

  DIRA Business og ROBOTBRAG 2022 var større end nogensinde før med udendørsområde til droner og mobile robotter, område til robotstartups og endnu flere DIRA-medlemsstande. Vær med når vi gentager succesen i 2023.

 • Danmark er ude af top ti på trods af flere installerede robotter

  Der blev installeret flere robotter i Danmark i 2021 end i 2020. Men selvom tallet er steget, daler Danmark ned ad listen i forhold til konkurrerende lande, når det gælder udnyttelse af robotter. Erhvervspolitisk chef fra Dansk Metal kalder det bekymrende og siger, at danskerne netop nu har brug for robotterne.

>
Nyt fra medlemmer

Nyt fra medlemmer

 • Fleksible robotløsninger til håndteringsopgaver

  Hos i2r /Søborg er vi fleksible med forskellige samarbejdsmodeller: 1.Selvbyg – i2r leverer aftalt udstyr og ingeniør-klippekort, se Robotløsning med rådgiver klippekort. 2.Medbyg – i2r leverer aftalt udstyr og specifik aftalt ingeniørydelse. 3.Levering af færdig løsning, se ”hvordan vi arbejder”, se mere på i2r.dk.

 • Hør vores relevante og spændende foredrag på AUTOMATIK 2022

  Som altid er Maskinsikkerhed ApS en del af det officielle program ved Automatikmessen i år. Messen løber af staben 13. - 15. september og alle dage kan du høre indlæg afholdt af direktør Hans Morten Henriksen i lokalet RAGNHILD HVEGER, Idrættens hus